Juridisch conflict

Een conflict is zo ontstaan. Er zijn tal van voorbeelden te bedenken waarbij je als ondernemer te maken krijgt met een conflict. Je kunt aansprakelijk gesteld worden, al dan niet terecht. Er zijn tal van personen en instanties waarmee je in conflict kunt raken. Denk bijvoorbeeld aan de overheid, leveranciers, klanten of werknemers.

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Een aansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar voor ieder bedrijf of beroep. Een klein ongelukje kan enorme, financieel niet te overziene, gevolgen hebben.
Een rechtsbijstandverzekering biedt op heel veel manieren hulp. Bij juridische problemen maar ook bij een afnemer die niet wil betalen kan een rechtsbijstandverzekeraar goede diensten bewijzen. Er zijn diverse verzekeraars bij wie je een rechtsbijstandverzekering kunt afsluiten. Vaak kun je zelf kiezen welke modules je wilt verzekeren. Zo zijn er onder ander modules voor verkeer, bedrijfsvoering, inkoop en verkoop. Daarnaast zijn er ook nog modules voor bijvoorbeeld incasso zaken of verhuur van onroerend goed.
Onze adviseurs helpen je aan een verzekering die is afgestemd op jouw situatie.