ZZP-ER/ONDERNEMER/DGA

Ik start

Ik start

Het ondernemen zit je in het bloed. Je investeert en bent bereid risico's te nemen. Maar welke risico's zijn acceptabel en welke niet. Onze adviseurs brengen dit graag voor jou in beeld en zijn in staat de continuïteit van je onderneming bij onverwachte schadegebeurtenissen te waarborgen.
Lees verder

Arbeids- ongeschikt

Arbeidsongeschikt

Ziek zijn is een ondernemer vreemd. De onderneming verlangt immers dagelijks alle aandacht. Maar toch kan het ook jou overkomen dat je voor langere tijd ziek wordt, iets wat direct gevolgen heeft voor je inkomen. Gelukkig is dit financiële risico te beperken.
Lees verder

Overlijden

Overlijden

Of het nu gaat om de continuïteit van de onderneming of het inkomen wat bij je overlijden voor je nabestaanden overblijft, duidelijk is dat dit tijdig aandacht behoeft. Wij brengen dit graag in beeld en komen met passende oplossingen.
Lees verder

Ik stop

Ik stop

Maar al te vaak horen wij dat het bedrijf de enige oudedagsvoorziening is. Zeker waar, maar is het genoeg om je huidige levensstandaard ook na pensioneren in stand te houden? Gok niet en laat je financiële toekomst tijdig door ons in beeld brengen.
Lees verder

PERSONEEL

Kort- verzuim

Kort verzuim

Ziek zijn is voor niemand leuk. Voor de betreffende medewerker niet maar voor jou als werkgever ook niet. Wist je dat je als werkgever verplicht bent om twee jaar lang het loon van je arbeidsongeschikte medewerker door te betalen?
Lees verder

Lang- verzuim

Lang verzuim

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn niet alleen voor jou als werkgever groot. Langdurige arbeidsongeschiktheid kan zeer ernstige financiële consequenties hebben voor je werknemer, maar er is wat aan te doen.
Lees verder

Pensioen

Pensioen

Een pensioenregeling zegt veel over een bedrijf. Een goede pensioenregeling wordt vaak niet op de juiste waarde geschat. Goede communicatie naar werknemers zorgt voor meer waardering voor de regeling en voor de werkgever die het pensioen heeft geregeld.
Lees verder

Werknemers pakket

Werknemerspakket

Zou het niet leuk zijn om als werkgever je personeel een aantrekkelijk voordeel aan te kunnen bieden zonder dat het jou als werkgever wat kost? Dat kan met het werknemerspakket van de Westeinder Adviesgroep.
Lees verder

ONDERNEMING

Continuiteit

Continuïteit

Je bent gestart of onderneemt alweer een paar jaar. Je verantwoordelijkheden zijn toegenomen want naast jezelf en je gezin zijn nu ook klanten en mogelijk je medewerkers afhankelijk geworden van de continuïteit van je onderneming. Een ongeluk in het spreekwoordelijke kleine hoekje, kan ineens verstrekkende gevolgen hebben.
Lees verder

Schade

Schade

Als je schade hebt wil je snel en correct geholpen worden. Het is immers al vervelend genoeg dat je schade hebt. Naast financiële gevolgen komt het bijna altijd op een verkeerd moment. Bijvoorbeeld die beschadigde bestelauto die je helemaal niet kunt missen.
Lees verder

Bezittingen

Bezittingen

Iemand kan (financiële) schade oplopen door jouw product of dienst. Maar ook als werkgever loop je risico’s. Zo kan een medewerker bijvoorbeeld gewond raken tijdens werkzaamheden. In die situaties ben je dan als snel aansprakelijk voor de (financiële) gevolgen.
Lees verder

Juridisch conflict

Juridisch conflict

Een conflict probeer je natuurlijk altijd te vermijden maar helaas lukt dat niet altijd. De gemeente weigert een bouwvergunning of je raakt in een zakelijk conflict met een opdrachtgever. Vroeg of laat heeft bijna iedere ondernemer wel eens juridische hulp nodig.
Lees verder