Waarom je op onze site geen uitgebreide informatie over verzekeringen vindt.

Op onze website vind je geen uitgebreide informatie over verzekeringen en andere financiële producten. Ook kun je op onze website geen premies vergelijken of polissen afsluiten. Dat lijkt misschien vreemd.
Als je contact met ons opneemt kom je gelijk achter de reden. In een persoonlijk gesprek kunnen wij namelijk veel beter inschatten welke oplossing voor jou de beste is. En niet alleen vinden wij een prima oplossing, de kans is groot dat wij ook nog eens een voordeligere aanbieding kunnen doen dan die je zelf op internet vindt. En dan krijg je onze excellente dienstverlening erbij!
Op deze pagina vind je alleen een beknopte omschrijving van een aantal belangrijke verzekeringen. Zoek je uitgebreidere informatie over verzekeringen, kijk dan op de consumentensite van het verbond van verzekeraars van a tot zekerheid.

Excellent Pakket

Speciaal voor onze relaties hebben wij een aantal producten van toonaangevende verzekeraars geselecteerd die qua kwaliteit en prijs tot de top van de markt behoren. Deze producten kun je samenvoegen in ons Excellent Pakket. Wij hebben er voor gezorgd dat je bij iedere verzekeringssoort de keuze hebt uit de meest uitgebreide vorm (all risk dekkingen) en beperktere dekkingen waarvoor je dan uiteraard minder betaalt. Wij zoeken de verzekeringen bij elkaar die het beste bij jouw wensen passen en vanaf 3 verzekeringen krijg je gegarandeerd 10% (extra) korting, ongeacht van welke verzekeraar het product wordt gekozen. De polisadministratie en schadeafhandeling wordt verzorgd door ons eigen assuradeurenbedrijf zodat je ook nog eens verzekerd bent van excellente service.

Wonen

Met een woonhuisverzekering verzeker je het gebouw waarin je woont. Niet alleen je muren, het dak, de vaste vloeren, maar ook je keuken en bijvoorbeeld je zonnepanelen. Daarnaast zijn ook je kelder, schuttingen en bijgebouwen standaard meeverzekerd.

Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in je woning. Een lekkage door een kapotte diepvries, een brandplek door een omgevallen kaars of de schade die inbrekers veroorzaken. In dat soort gevallen is het fijn als je een inboedelverzekering hebt die niet moeilijk doet over een verzekerd bedrag. Daarom kun je kiezen voor een verzekering waarbij de premie wordt vastgesteld doormiddel van een puntensysteem. Dit betekent dat we garantie tegen onderverzekering verlenen.

Vervoer

Je bent wettelijk verplicht je auto WA te verzekeren. Maar vooral voor een wat nieuwere auto is het verstandig een uitgebreidere verzekering te kiezen. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om tot wel 3 jaar de nieuwwaarde of aankoopwaarde van je auto terug te krijgen in geval van total loss. Vaak adviseren wij een verzekering te kiezen met een 'no blaim - no claim regeling'. Heb je schade die niet jouw schuld is? Dan blijf je gewoon doorgroeien naar een hogere premiekorting. Dat vinden we wel zo rechtvaardig. Want aan vandalisme of een kras op je auto door een onbekende kun jij niets doen, toch?

Naast autoverzekeringen geldt er ook een verzekeringsplicht voor motoren, bromfietsen en bepaalde elektrische fietsen. Ook de verzekeringen van dit soort vervoermiddelen kunnen allemaal worden gecombineerd in het Excellent Pakket.

Aansprakelijkheid en Recht

Je rijdt per ongeluk tegen je buurman aan. Of je kind breekt een kostbare vaas van een vriendin. Deze ongelukken verzeker je met een aansprakelijkheidsverzekering. Hoewel deze verzekering niet wettelijk verplicht is, is deze onmisbaar. Maar wat nou als je een conflict hebt over een aankoop? Of onenigheid met je buren over een verbouwing? Dan helpt een rechtsbijstandverzekering. 

Recreatie

Vrije tijd wordt door iedereen op een andere manier ingevuld. Vaak worden kostbare zaken aangeschaft zoals een kampeeruitrusting, caravan of recreatiewoning of kostbare sportuitrusting. Die zaken wil je natuurlijk goed verzekerd hebben. Maar je wilt ook niet dubbel verzekerd zijn. Samen bespreken wij je behoeften en komen met een oplossing op maat. 

Inkomen en Pensioen en Overlijden

Je denkt liever niet na over werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid en al helemaal niet over overlijden. Maar als het je overkomt, lopen veel kosten gewoon door. Je hypotheek of huur bijvoorbeeld, of de studiekosten van je kinderen. Natuurlijk zijn er sociale voorzienen, werknemersverzekeringen en heeft je werkgever wellicht ook nog een voorziening getroffen. Toch heeft bijna niemand inzicht in zijn of haar financiële situatie na pensioeneren of bij arbeidsongeschiktheid. En stel dat je gisteren was overleden, hoe zouden je nabestaanden er dan nu voorstaan? In een duidelijk en goed leesbaar rapport, het Inkomens Voorzieningen Overzicht (IVO) van de Westeinder Adviesgroep, rekenen we het je graag voor.

Zorgverzekering

Waarom je zorgverzekering vergelijken?


Ieder jaar verandert je zorgverzekering. Het is daarom belangrijk te controleren of jouw zorgverzekering nog wel de beste is. Kun je nog wel bij je vertrouwde zorgverleners terecht en is de premie niet te hoog? Vergelijk daarom je zorgpolis met andere zorgverzekeringen.
Ieder jaar maken rond half november zorgverzekeraars hun nieuwe premies en voorwaarden bekend. Overstappen van zorgverzekering kan tot 1 februari, mits je voor 1 januari hebt opgezegd. In specifieke situaties, zoals wanneer je 18 wordt of uit het buitenland komt, kun je tussentijds overstappen. Op onze vergelijkingssite vergelijk je eenvoudig zorgverzekeraars en je zorgverzekering.

Wij helpen je in de zoektocht naar de beste zorgverzekering.