Je eigen huis is een groot goed waar je dagelijks van wilt genieten. Maar voordat je op zoek gaat naar je ideale woning wil je natuurlijk een aantal zaken weten: Hoeveel kan ik lenen, hoeveel moet ik zelf gespaard hebben, wat worden mijn maandlasten en welke hypotheek pas het beste bij mij.

Een van de eerste vragen is of je gaat voor een nieuwbouwwoning of wordt het een bestaande woning?

 

Heb je je ideale woning gevonden, dan kun je natuurlijk naar je bank gaan. Maar ja heeft jouw bank wel de meest gunstige aanbieding, moet je eigenlijk niet alle geldverstrekkers vergelijken?

Onze adviseurs zijn niet alleen op de hoogte van alle regels op het gebied van hypotheken, maar vergelijken bovendien de aanbiedingen van de geldverstrekkers met elkaar. Jouw belangen behartigen is het enige wat voor ons telt en dat is een fijn gevoel.

Wie zorgt er voor het onderhoud van mijn hypotheek?

Zorgen om financiële zaken die met je woning te maken hebben, wil je liever niet. De regels die betrekking hebben op de eigen woning zijn de laatste jaren ingrijpend gewijzigd.

Kan ik extra aflossen en wat betekent het wijzigen van de rente? Misschien is er nu wel een betere aanbieding. Tijdens de looptijd van je hypotheek kan er van alles veranderen. Ook voor het onderhoud van je hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres.