Huis kopen

Onbezorgd je eigen huis kopen

Huis kopen

Op zoek naar een mooie woning. Je wilt natuurlijk een goede hypotheek, niet teveel betalen en zeker geen financiële zorgen. Wie kan je het beste helpen? Die keuze hoeft niet moeilijk te zijn, want je kiest alleen maar voor het beste toch?
Lees verder

Andere baan

Een nieuwe uitdaging gevonden?

Andere baan

Veel mensen veranderen tegenwoordig sneller van baan dan van auto. Wat zijn de consequenties van een nieuwe baan? Waar moet je rekening mee houden? Wij kunnen je daar alles over vertellen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs.
Lees verder

Geboorte kind

Een kleintje op komst met grote gevolgen

Geboorte kind

Gezinsuitbreiding brengt een hoop nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Uiteraard wil je alles goed regelen voor de kleine en voor jezelf, maar waar moet je allemaal rekening mee houden?
Lees verder

Samenwonen/ huwelijk

Zorg(plicht) voor elkaar

Samenwonen/ huwelijk

Samenwonen, samenlevingscontract, een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Allemaal gebeurtenissen die financiële gevolgen kunnen hebben.
Lees verder

Uit elkaar gaan

Financiële scheiding een hele klus

Uit elkaar gaan

Je gaat scheiden. Een zeer emotionele gebeurtenis, waar veel afspraken voor gemaakt moeten worden. Het scheidingstraject is een ingewikkeld proces. Wij kunnen je adviseren over de financiële gevolgen en begeleiden bij het nemen van beslissingen.
Lees verder

Pensioen

Onbezorgd genieten

Pensioen

Je hebt er hard voor gewerkt. Eindelijk tijd om je onbezorgd met je hobby’s bezig te houden. Als alles goed is geregeld heb je geen financiële zorgen en hoef je alleen maar te genieten.
Lees verder

Overlijden

Hoeft geen financieel drama te zijn

Overlijden

Overlijden, veel mensen denken liever niet aan dit onderwerp. Weet jij hoe je nabestaanden er financieël voor zouden staan als je gisteren zou zijn overleden? Dat is heel moeilijk voor te stellen. Toch goed om daar eens bij stil te staan.
Lees verder

Gezondheid

Je kostbaarste bezit goed verzekerd

Gezondheid

In Nederland is de gezondheidszorg goed geregeld. Op gebied van zorgverzekeringen valt er heel veel te kiezen maar je merkt de gevolgen pas als je zorg nodig hebt. Wij helpen je om vooraf de keuzes te maken die bij jou passen.
Lees verder

Inkomensverlies

Als je wordt ontslagen wat dan?

Inkomensverlies

Ontslag, je zult er maar mee geconfronteerd worden. Wat dan? Waar krijg je mee te maken? Krijg je een WW-uitkering en hoe lang? Hoe zit het met je woning? En met de hypotheek? Wij kunnen je antwoorden geven.
Lees verder

Bezittingen

Je moet er niet aan denken dat het misgaat

Bezittingen

In de loop der jaren krijg je steeds meer bezittingen. Voor bijna al je bezittingen kun je een verzekering afsluiten. Maar ja is dat ook altijd nodig?
Lees verder

Juridisch conflict

Gelijk hebben is nog geen gelijk krijgen

Juridisch conflict

Als je onrecht aangedaan wordt, wil je hier natuurlijk graag werk van maken. Helaas is gelijk hebben iets anders dan gelijk krijgen en is in Nederland "je recht halen" een bijzonder dure aangelegenheid.
Lees verder

Schade

Je wilt correct en snel worden geholpen

Schade

Bij schade wil je snel en correct geholpen worden. Het is immers al vervelend genoeg dat je schade hebt. Naast financiële gevolgen komt het bijna altijd op een verkeerd moment. Bijvoorbeeld die beschadigde auto die je helemaal niet kunt missen.
Lees verder