Wie zijn wij

Aan onze website kun je het al zien, wij zijn geen ‘gewoon’ assurantiekantoor. De tijd dat wij een ‘winkel voor financiële’ producten waren ligt ver achter ons. Geheel tegen de trend in zul je op onze site nergens een link aantreffen om zelf een pensioen of hypotheek te regelen of een verzekering af te sluiten. Wij geloven daar namelijk niet in. De financiële wereld is per definitie niet eenvoudig, dat hebben gebeurtenissen in de afgelopen jaren wel aangetoond. Daarom komen wij graag met je in contact. Zodat we in een gesprek kunnen laten zien, hoe wij voor jou van waarde kunnen zijn.

Wij hebben op de website een groot aantal gebeurtenissen geschetst waarbij je onze hulp goed kunt gebruiken. En zo kun je ons dan ook zien, als je persoonlijke financiële coach. Een visie die nogal afwijkt van wat gebruikelijk is, maar die ons veel uiterst tevreden klanten oplevert. En dat is wat ons vak leuk maakt en waar we het voor doen.

slider MT

Arend van Bemmel, Rob van der Wansem, Jaap van der Wansem en Hans Rozendal

De vennoten van de Westeinder Adviesgroep.

Hoe is de Westeinder Adviesgroep ontstaan

In 2000 besloten een aantal regionale kantoren de krachten te bundelen en vormden de Westeinder Adviesgroep. In ons mooie kantoor aan de Zwarteweg in Aalsmeer hebben wij een groot aantal specialismes gebundeld, waardoor een sterk all-round financieël advieskantoor ontstond. Enkele jaren later sloot Innovativ zich aan waarmee een tweede vestiging in Zoetermeer een feit was.

Onze historie gaat echter veel verder terug. De kantoren waaruit de Westeinder Adviesgroep is ontstaan bestonden al jaren en hadden een band met hun relaties die vaak al generaties teruggaat.

In de loop van de jaren zijn wij groter geworden en is er veel veranderd. Wat niet is veranderd is de grote mate van betrokkenheid van al onze medewerkers bij onze klanten, of dat nou een groot bedrijf betreft of een particuliere relatie. En daar zijn wij trots op.

Persoonlijke aandacht en privacy

Op deze website kun je geen hypotheek of verzekering afsluiten. Dat is een zeer bewuste keuze. Al doen reclame boodschappen anders geloven, het is onze visie dat (complexe) financiële producten ongeschikt zijn voor doe-het-zelven. Uiteraard maken wij gebruik van de meest moderne ICT systemen, maar deze dienen slechts ter ondersteuning en niet ter vervanging van persoonlijk contact. In een persoonlijk gesprek kunnen onze deskundigen haarfijn bepalen welke oplossing bij jou past. Wij vinden dat je met minder geen genoegen zou moeten nemen.

Het waarborgen van je privacy vinden wij uitermate belangrijk. Op de pagina met downloads vind je ons privacy statement.

Wij zijn je graag van dienst

Hoe wij te werk gaan, wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten en wat het je gaat kosten is afhankelijk van het specialisme en krijgt je altijd van te voren van ons uitgelegd. Eén ding is voor ons belangrijk en dat is dat je bij het nemen van financiële beslissingen niet alleen staat, wij zijn je graag van dienst.

Onze account- en supportteams

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk in de contacten met onze relaties. Daarom werken wij met een aantal accountteams. Deze teams hebben ieder hun eigen aandachtsgebied maar werken tegelijk nauw samen zodat contacten met relaties zoveel mogelijk via vaste aanspreekpunten loopt. Voor de meer ingewikkelde vraagstukken weten zij de weg naar onze specialisten feilloos te vinden.

Wij hebben een accountteam voor:

  • Verzekeringen voor particulieren
  • Verzekeringen voor bedrijven
  • Schade
  • Inkomensverzekeringen en pensioen
  • Hypotheken

De accountteams bestaan uit binnendienst en buitendienst medewerkers. Dus of er iemand bij jou komt of je komt op kantoor, er staat altijd iemand voor je klaar. Onze accountteams worden op hun beurt weer ondersteund door een team van supportmedewerkers om alle vraagstukken efficiënt en vlot af te wikkelen.

Volmacht

Onderdeel van de Westeinder Adviesgroep is Westeinder Assuradeuren B.V., ons volmachtbedrijf. Wij hebben het vertouwen van een aantal toonaangevende verzekeraars gekregen om werkzaamheden te verrichten zoals het verzorgen van acceptatie van verzekeringen, het afgeven van polissen en het behandelen van schades. Het grote voordeel is dat wij deze zaken veel sneller en efficiënter kunnen afwikkelen. Uiteraard is dit voordelig voor onze klanten. Daarnaast kunnen wij de beste producten van deze verzekeraars combineren in ons Westeinder Excellent Pakket en dat levert onze klanten ook nog eens financieel voordeel op.


Meer weten? Klik dan hier en kijk op de website van Westeinder Assuradeuren B.V.