Voor veel ondernemers in het midden en kleinbedrijf zijn het zware tijden, ondanks tal van steunmaatregelen. Westeinder Adviesgroep voelt zich zeer betrokken bij deze ondernemers. Aanleiding om met een speciale actie de lokale middenstand een hart onder de riem te steken.

In de plaatselijke krant hebben wij de lezers opgeroepen de lokale middenstand, die tevens voor veel werkgelegenheid zorgt, te ondersteunen. Wij hebben ons in eerste instantie gericht op de bloemenbranche en haar toeleveranciers. In de afgelopen 2 maanden hebben vele sympathisanten deze oproep ter harte genomen en een (extra) bloemetje of een mooie plant gekocht.

De deelnemers hebben zich op de website van de Westeinder Adviesgroep ingeschreven en maakten kans op een cadeaubon, te besteden bij de bloemist waar het artikel gekocht is.

Recent zijn uit alle deelnemers 5 prijswinnaars geloot die feestelijk werden ontvangen om de cadeaubon in ontvangst te nemen. De prijswinnaars zijn: Els Bosscher (op de foto), Angelique Jonkman (op de foto), namens Corine Hogenbirk nam Marlotte van de Waal de prijs in ontvangst (op de foto), Conny van de Rotten en Anja Lek.

Binnenkort gaan wij lokale restauranthouders op dezelfde wijze ondersteunen. Wij rekenen weer op je steun. Hoe? Door gewoon gezellig weer eens uit eten te gaan.

En wie weet ben jij dan een van de gelukkige prijswinnaars. Binnenkort meer informatie in de krant en op onze website.

Terug naar Nieuws