Westeinder werkt thuis

Wij hebben de zorg voor onze klanten en medewerkers. Daar gaan wij zorgvuldig mee om. Dit betekent dat wij onze medewerkers zoveel mogelijk thuis laten werken. Onze kantoren blijven, met een zeer beperkte bezetting open tijdens kantooruren. (dus niet op maandag- en dinsdagavond) De telefoon blijven wij opnemen en je kunt ons per e-mail bereiken.

Klik hier om te zien hoe onze medewerkers er bij zitten!

 

Mochten de omstandigheden dit vragen, dan kunnen andere maatregelen nodig zijn. Wij zullen je via al onze communicatiekanalen (e-mail, website en social media) op de hoogte houden. Ons advies is om onze website regelmatig in de gaten te houden.

Vragen over Corona en verzekeringen

Veel mensen hebben vragen over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Ook verzekeraars krijgen veel vragen binnen bijvoorbeeld over de dekking op reis- en annuleringsverzekeringen. Het verbond van verzekeraars heeft een speciale pagina gemaakt met de belangrijkste en meest gestelde vragen.

Klik hier voor de informatiepagina van het verbond van verzekeraars

 

Vrijwel alle verzekeraars hebben informatiepagina's gemaakt. Die van ARAG Rechtsbijstand is bijzonder informatief met het antwoord op heel veel praktische vragen.

Klik hier voor de informatiepagina van ARAG

 

 

Meld het ons als je bijzondere initiatieven gaat ontplooien!

Gaat je bedrijf, ga jij als ondernemer of misschien wel als particulier activiteiten ondernemen buiten je 'normale' beroepsactiviteiten, dan is het zeer belangrijk dat je verzekeraar hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Klik hier voor voor informatie over verzekering van bijzondere activiteiten

 

Verzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Wij krijgen veel vragen over de Corona crisis en de vraag of hier op de verzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking voor is. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen op een aparte pagina op een rij gezet.

Klik hier als je vragen hebt over over ziekmeldingen, je verzuimverzekering of AOV

 

Deze webpagina wordt doorlopend geactualiseerd aan de hand van de laatste stand van zaken. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met je financiële raadgevers van de Westeinder Adviesgroep. Als wij het antwoord niet paraat hebben zoeken wij het graag voor je uit!

Meer informatie kun je vinden op:

 

 

Klik hier voor overig Nieuws