De Westeinder Adviesgroep voor de 11e keer sponsor van de Westeinderloop van Atletiekvereniging Aalsmeer.

De samenwerking tussen AVA en Westeinder Adviesgroep begon ruim 10 jaar geleden (in 2009) en ook voor de komende editie van de Westeinderloop is de hoofdsponsor: Westeinder Adviesgroep.

Beide partijen zijn er blij mee!

Jaap van der Wansem, één van de vennoten van de Westeinder Adviesgroep, is blij dat zijn bedrijf wederom een bijdrage kan leveren aan dit lokale sportevenement en Johan van der Laan, namens Atletiekvereniging Aalsmeer, is blij met de financiële steun. Beide partijen hopen ook voor deze 11e editie weer op veel deelnemers en een goede samenwerking.

De Westeinder Adviesgroep is al jaren zeer betrokken bij dit Aalsmeerse loopevenement dat dit jaar plaats vindt op zondag 14 april a.s. De hoofdafstand van deze loop is 10 kilometer langs het kantoor van onze hoofdsponsor en langs de prachtige Westeinderplas met de watertoren van Aalsmeer. Maar er kan ook worden meegedaan aan een 5 kilometer loop en een 1 km G-RUN van Ons Tweede Thuis. Voor de kinderen wordt er op de baan weer een 1 km kidsrun gehouden. Start en finish van alle afstanden is op de atletiekbaan. Binnenkort start de online inschrijving. Kijk voor meer informatie op www.avaalsmeer.nl

Terug naar Nieuws