In de voorgaande edities van onze Prinsjesdag nieuwsbrief kwalificeerden we Prinsjesdag met name als een dag van tradities. De Koning sprak dit jaar van een onwerkelijke “Anders-dan-anders Prinsjesdag”. Toch houden wij een traditie in ere, onze uitgebreide Westeinder Prinsjesdag nieuwsbrief. Wat ook niet is veranderd is dat de deskundige financiële raadgevers klaar staan om jouw persoonlijke situatie in helder in beeld te brengen. Juist nu!

Download gratis onze Prinsjesdag nieuwsbrief

Neem contact op

Iedere dag vinden er gemiddeld 70 inbraken plaats uit bijgebouwen zoals schuren en garages. Wordt jouw elektrische fiets of dure gereedschap gestolen, dan kunnen de kosten flink oplopen. Wie betaalt de geleden schade na diefstal uit een bijgebouw?

Voor veel ondernemers in het midden en kleinbedrijf zijn het zware tijden, ondanks tal van steunmaatregelen. Westeinder Adviesgroep voelt zich zeer betrokken bij deze ondernemers. Aanleiding om met een speciale actie de lokale middenstand een hart onder de riem te steken.

Pensioen, veel mensen vinden dit maar een ingewikkeld onderwerp. De financiële raadgevers van de Westeinder Adviesgroep beantwoorden dagelijks veel vragen. De meestgestelde vragen over pensioen op een rijtje.

Een warme en broeierige zomerdag in Nederland eindigt regelmatig met een flinke onweersbui. Soms ver weg, en als je pech hebt recht boven je woning.

Sinds 1 januari van dit jaar kun je als ondernemer de MKB verzuim-ontzorgverzekering afsluiten. Deze verzekering ondersteunt werkgevers wanneer een werknemer langdurig uitvalt.

Wij krijgen veel vragen over de Corona crisis en de vraag of hier op de verzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking voor is. Op deze pagina een aantal antwoorden.

Bij steeds meer pensioenregelingen bouw je een kapitaal op waarmee je later een uitkering gaat aankopen. Die uitkering mag je aankopen waar je wilt. Dat heet ‘shoprecht’. Bij zeven op de tien Nederlanders is dat niet bekend.

Veel bedrijven zijn zwaar geraakt door de overheidsmaatregelen rondom COVID-19. Inventief als ondernemers zijn zoeken zij na de verplichte sluiting van hun bedrijven naar alternatieven om de onderneming toch op een lager pitje te kunnen voortzetten.

Een op de vijf Nederlanders laat geld liggen. Het gaat om mensen die trouw blijven aan hun vaste leveranciers. Ze geven daardoor tot wel € 1.000 per jaar meer uit dan nodig is.