Tijdens de feestweek van Aalsmeer is op donderdag 6 september het jaarlijkse 'Dag van je Leven-feest' georganiseerd. Ruim vierhonderd bezoekers met een verstandelijke beperking en hun begeleiding genoten donderdag van het feest met vele optredens.

71% van de Nederlanders weten niet of hun partner wil worden begraven of gecremeerd.
Dat blijkt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van uitvaartverzekeringwijzer.net.

Vijf sportieve medewerkers van de Westeinder Adviesgroep hebben meegedaan aan de Ride for te Roses die verreden werd op zondag 9 september. Het evenement is een begrip in Nederland.

Mensen gaan af en toe voor duizenden euro’s het schip in.

Mensen denken namelijk vaak dat alles is gedekt in een nieuwe zorgverzekering en zetten daarom ten onrechte hun reisverzekering stop.

Stichting BKR

De stichting Bureau Kredietregistratie bestaat al meer dan vijftig jaar. Doel van de stichting is een bijdrage te leveren om te voorkomen dat mensen meer krediet afsluiten dan ze financieel kunnen dragen.

Overweeg je opdracht te geven voor het bouwen van een huis om zelf in te wonen? Als financieel adviseur gespecialiseerd in wonen hebben wij een aantal tips verzameld en in een speciale nieuwsbrief geplaatst. We hopen dat deze tips je helpen om de bouw van je nieuwe woning voorspoedig te laten verlopen.

Klik hier om onze nieuwsbrief te downloaden.

Autokopers die een verzekering direct bij de merkdealer afsluiten, betalen hiervoor gemiddeld meer premie dan voor een vergelijkbare autoverzekering met dezelfde dekking die je elders kunt afsluiten. Gemiddeld is een autoverzekering bij de dealer maar liefst 15% tot 103% duurder. Dat blijkt uit dataonderzoek van onafhankelijke vergelijkingswebsite Pricewise.

Van de zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) was 19 procent in 2016 verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Hiermee zet de dalende trend door. Van deze groep, die het ondernemerschap als hoofdinkomstenbron heeft, koos in 2011 nog 23 procent voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov), meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in mei 2018.

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) lag de gemiddelde leeftijd waarop werknemers met pensioen gingen vorig jaar op 64 jaar en 10 maanden. Dat is maar liefst vijf maanden hoger dan in 2016!

Huizenkopers die een nieuwe hypotheek afsluiten, betalen bij een bank 0,67% meer hypotheekrente ten opzichte van de scherpste aanbieding in de markt. Via een onafhankelijk adviseur is dat verschil kleiner: 0,3%. Bij een looptijd van 10 jaar scheelt dat gemiddeld circa € 8.000. Dat blijkt uit onderzoek van Hypotheekonderzoek.nl in opdracht van Van Bruggen Adviesgroep.