Even een gewetensvraag: ben jij inhoudelijk op de hoogte van alle ins en outs van je pensioenregeling?

De praktijk wijst uit dat maar weinig mensen deze vraag volmondig met JA kunnen beantwoorden. Mocht jij dus niet tot deze groep behoren, dan vorm je daarop dus geen uitzondering. 

Wil je een appartement kopen of woon je al in een appartement? Controleer dan of de Vereniging van Eigenaren (VvE) wel voldoende spaart!

MSC Zoë. Door veel aandacht in de media heeft bijna iedereen deze naam nog in zijn geheugen staan. Het verlies van containers met inhoud als gevolg van een zware storm heeft veel stof doen opwaaien waarbij vooral strandjutters op de waddeneilanden en milieubeschermers van zich hebben laten horen. Maar hoe zit het met de eigenaren van de inhoud van deze containers? 

Drie jaar geleden sloot Bernd VN een nieuwe hypotheek af bij Westeinder Adviesgroep. Nu moest hij deze, vanwege persoonlijke omstandigheden, oversluiten. En kwam hij terug bij ons. Bernd: ‘Ik heb nog wel even gekeken naar andere advieskantoren, van klein tot groot, maar ik kwam toch weer bij Westeinder Adviesgroep uit. Ik was destijds namelijk heel tevreden dus waarom dan overstappen? Zelf oversluiten was voor mij geen optie. Het is best complexe materie waar ik zelf de tijd en kennis voor mis.

Na een storm is het een vaak gemelde vorm van schade: een omgewaaide schutting. Hoe zorg je ervoor dat de schade zo snel mogelijk én duurzaam hersteld wordt?

De Westeinder Adviesgroep voor de 11e keer sponsor van de Westeinderloop van Atletiekvereniging Aalsmeer.

De samenwerking tussen AVA en Westeinder Adviesgroep begon ruim 10 jaar geleden (in 2009) en ook voor de komende editie van de Westeinderloop is de hoofdsponsor: Westeinder Adviesgroep.

In 2017 hebben wij onze eigen Westeinder app laten maken. Inmiddels staat onze app op tal van mobiele apparaten. Naast een uitgebreide kennisbank met nuttige informatie vind je in onze app tal van handige telefoonnummers.

Reis je voor studie, stage, werk of backpacken naar het buitenland? Daar komt heel wat bij kijken. Als adviseur particuliere schadeverzekeringen krijg ik veel vragen of een reisverzekering in geval van een langer verblijf in het buitenland wel voldoende dekking biedt.

Reclameboodschappen suggereren nogal eens dat je eenvoudige verzekeringen wel zelf via het internet kunt regelen. In de dagelijkse praktijk merk ik echter dat eenvoudige verzekeringen eigenlijk niet bestaan.

Als je je huis duurzamer maakt, krijg het een beter energielabel. En hoe hoger het energielabel, hoe meer je huis waard is. Volgens onderzoek van TIAS VastgoedLab levert een huis met energielabel A gemiddeld € 19.000 meer op dan een huis met het niet-zuinige label G. En als je de woning wilt verkopen, gaat dat met energielabel A of B een stuk sneller.