Overweeg jij om binnenkort een deel van jouw hypotheek af te lossen? Bijvoorbeeld met een eindejaarsbonus, een schenking, een erfenis of spaargeld? Laat je dan eerst goed adviseren!

Een echtscheiding brengt het huwelijk terug tot een zakelijke transactie. In plaats van een gezamenlijke toekomst heeft ieder nu weer een eigen doel, ook financieel.

Oliebollen eten¸ champagne drinken en vuurwerk afsteken.

Voorkom vuurwerkschade aan huis en auto met deze tips en ga schadeloos het nieuwe jaar in!

Vanaf 2020 zijn er nog maar twee schijven voor de inkomstenbelasting. Voor de meeste Nederlanders is dat gunstig. Maar als je een hoog inkomen hebt, mag je straks minder kosten aftrekken.

Het wintersportseizoen is weer van start gegaan! Kies jij dit seizoen voor de lange latten, het stoere snowboard of doe je het liever iets rustiger aan met een mooie langlauftocht? Alles is mogelijk. Maar hoe geniet je nu optimaal van de wintersport? 

Er zijn veel verzekeraars die in 2020 tarieven aanpassen.
In een enkel geval wordt de premie verlaagd maar in de meeste gevallen betreft dit een verhoging.

Sluit je een zorgverzekering af, dan heb je een verplicht eigen risico van € 385. Zodra je zorgkosten maakt voor zorg die binnen je basispakket valt, betaal je eerst je eigen risico.

De gezellige feestmaand is begonnen. Met Sinterklaas en kerst is het ook een drukke maand en misschien ben je vaker van huis dan anders. Vergeet dan niet om maatregelen te treffen en inbraak te voorkomen.

De financiele raadgevers van de Westeinder Adviesgroep merken dat veel starters op de woningmarkt de moed al opgeven voordat ze begonnen zijn met het zoeken naar een woning. Ten onrechte! Er is meer mogelijk dan je denkt. 

zorgverzekering tips 2020

De inhoud van zorgverzekeringen wijzigt ieder jaar. Kosten die onder de basisverzekering vallen kunnen volgend jaar niet meer verzekerd zijn en andersom. Denk je er over om over te stappen naar een andere zorgverzekering maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Lees dan onze 10 tips zodat je weet waar je op moet letten.