Er bestaan nogal wat misverstanden over een registratie bij het BKR. Veel mensen schrikken dan ook als ze horen dat ze geregisteerd staan bij het BKR. De kans is groot dat ook jij geregistreerd bent. Bijna alle Nederlanders zijn dat namelijk. Is dat erg?

Steeds vaker worden bedrijfsmiddelen geleased. Denk hierbij niet alleen aan auto’s maar dit kunnen ook allerlei soorten apparaten zoals printers, telefooncentrales en andere kostbare objecten zijn.

Aan deze objecten kan natuurlijk altijd schade ontstaan bijvoorbeeld door brand, water, inbraak of diefstal.

Onlangs is er een hoop sneeuw gevallen in diverse skigebieden: het wintersportseizoen is geopend! Men kan weer volop skiën, snowboarden en langlaufen. Maar wat komt er allemaal kijken bij wintersport en hoe ga je goed voorbereid op reis? Klik hier voor een aantal tips om optimaal te genieten van de wintersportvakantie.

Het belang van het gezond aan het werk houden van werknemers wordt door veel werkgevers onderkend. Zeker nu werknemers langer moeten doorwerken is dit noodgedwongen een blijvend punt van aandacht. Het is de kunst om werknemers fit en gemotiveerd aan het werk te houden.

Jaarlijks heeft gemiddeld bijna 14% van de huiseigenaren te maken met het aflopen van de rentevaste periode. Een groot aantal van deze hypotheekbezitters betaalt bij een verlenging van hun hypotheek gemiddeld 10.000 tot 20.000 euro te veel, zegt Nationale Hypotheekbond.

Hoe goed is jouw schuur beveiligd?

Maak je gebruik van goede sloten en anti-inbraakstrips of vind je dit niet nodig? Misschien doe jij de schuur negen van de tien keer zelfs helemaal niet op slot. Zonde, want de kans dat inbrekers toeslaan in de schuur is groot en dat terwijl de waarde van de spullen die de gemiddelde Nederlander in de bergruimte heeft liggen rond de €3000,- euro ligt.

Het lijkt zo handig. Je telefoon opladen, terwijl je slaapt. Toch kun je dat maar beter niet doen. Uit cijfers van de brandweer blijkt dat er in 2016 bij fatale woningbranden 47 doden zijn gevallen. En een van de belangrijkste oorzaken van een woningbrand heeft te maken met die elektrische apparaten.

Op 1 juli 2017 is de Arbowet op een aantal belangrijke punten gewijzigd. Als gevolg hiervan moeten Arbodiensten en bedrijfsartsen hun contracten aanpassen. Voor deze aanpassing krijgen zij tot 1 juli 2018 de tijd. Contracten die zijn ingegaan na 1 juli 2017 moeten al reeds voldoen aan de nieuwe eisen, maar wat zijn nu dan eigenlijk de wijzigingen en wat betekent dit voor jou?

De Westeinder Adviesgroep was aanwezig op de succesvolle informatiebijeenkomst over een spraakmakend project in Zoetermeer. Aan het Stadhuisplein komen achttien nieuwe koopwoningen. Van der Kooy Vastgoed gaat de leegstaande kantoren boven restaurant Pavarotti transformeren tot voor Zoetermeerse begrippen zeer unieke loftappartementen in de prijscategorie 250.000-325.000 euro.

Vanaf de jaren negentig is er geen jaar voorbij gegaan dat er op het terrein van pensioenen en ons sociale verzekeringsstelsel niets is gewijzigd.

Binnenkort is het weer zo ver. Pensioenregelingen moeten fiscaal worden getoetst aan een nieuwe pensioenleeftijd van 68 jaar. Deze was jarenlang 65, toen 67 en vanaf 1 januari 2018 wordt deze 68 jaar.