De gezellige feestmaand is begonnen. Met Sinterklaas en kerst is het ook een drukke maand en misschien ben je vaker van huis dan anders. Vergeet dan niet om maatregelen te treffen en inbraak te voorkomen.

Bij de meeste hypotheken die tegenwoordig worden afgesloten, betaal je het geleende geld tijdens de looptijd ervan terug. Toch bestaat de aflossingsvrije hypotheek nog wel. Maar wat zijn precies de spelregels?

zorgverzekering tips 2020

De inhoud van zorgverzekeringen wijzigt ieder jaar. Kosten die onder de basisverzekering vallen kunnen volgend jaar niet meer verzekerd zijn en andersom. Denk je er over om over te stappen naar een andere zorgverzekering maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Lees dan onze 10 tips zodat je weet waar je op moet letten. 

Een troonrede met een positieve boodschap dit jaar. Het gaat goed met de 'B.V. Nederland' zo juicht ons kabinet. Maar geldt dit ook voor uw pensioen?

Spoed, alarm, 112.De brandweer is gealarmeerd en onderweg, maar kunnen ze jouw huis in noodgevallen vinden?

In onze financiële adviespraktijk praten we met mensen van verschillende leeftijden, in verschillende levensfasen en in verschillende financiële omstandigheden.

Er zijn veel landen waar u verplicht met winterbanden moet rijden bij winterse omstandigheden. Onder winterse omstandigheden wordt verstaan: ijzel, gladheid door sneeuw, en gladheid door ijs- of rijpvorming.

De bijleenregeling heeft betrekking op de overwaarde van je oude huis en de financiering van de nieuwe woning. Je hebt overwaarde als je je huis voor een hoger bedrag verkoopt dan de hypotheek die erop rust.

Televisies, smartphones, spelcomputers, elektrische fietsen… wist je dat er in een gemiddeld huishouden meer dan 110 batterijen en accu’s liggen? Waar veel mensen niet over nadenken is dat dit ook risico’s met zich meebrengt.

Veel cabrio’s en motoren verhuizen eind deze zomer naar de stalling. Soms in de eigen schuur, soms bij bekenden in de garage.