Voor veel ondernemers in het midden en kleinbedrijf zijn het zware tijden, ondanks tal van steunmaatregelen. Westeinder Adviesgroep voelt zich zeer betrokken bij deze ondernemers. Aanleiding om met een speciale actie de lokale middenstand een hart onder de riem te steken.

De coronacrisis raakt menigeen direct hard in haar of zijn portemonnee. Soms is de nood zo hoog, dat mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Gelukkig hebben veel banken hiervoor een tijdelijke oplossing bedacht.

Een warme en broeierige zomerdag in Nederland eindigt regelmatig met een flinke onweersbui. Soms ver weg, en als je pech hebt recht boven je woning.

Wij krijgen veel vragen over de Corona crisis en de vraag of hier op de verzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking voor is. Op deze pagina een aantal antwoorden.

Mensen gaan af en toe voor duizenden euro’s het schip in. Veel mensen denken namelijk vaak dat alles is gedekt in de zorgverzekering en zetten daarom ten onrechte hun reisverzekering stop.

Veel bedrijven zijn zwaar geraakt door de overheidsmaatregelen rondom COVID-19. Inventief als ondernemers zijn zoeken zij na de verplichte sluiting van hun bedrijven naar alternatieven om de onderneming toch op een lager pitje te kunnen voortzetten.

Na ruim twee maanden coronacrisis is het duidelijk: de hypotheekrente is voor het eerst in lange tijd iets omhoog gegaan. Maar een hogere rente is geen reden voor paniek. Jan Bruine de Bruin zet de belangrijkste zaken voor je op een rij.

Iedere dag vinden er gemiddeld 70 inbraken plaats uit bijgebouwen zoals schuren en garages. Wordt jouw elektrische fiets of dure gereedschap gestolen, dan kunnen de kosten flink oplopen. Wie betaalt de geleden schade na diefstal uit een bijgebouw?

Zorgeloos op vakantie. Met de checklist van Danny ga je goed voorbereid op weg!

Pensioen, veel mensen vinden dit maar een ingewikkeld onderwerp. De financiële raadgevers van de Westeinder Adviesgroep beantwoorden dagelijks veel vragen. De meestgestelde vragen over pensioen op een rijtje.