Het veranderende klimaat brengt nieuwe risico’s met zich mee. Zoals hevige neerslag, zware storm of juist extreme droogte. Wat betekent dat voor jouw persoonlijke situatie? Ben je goed verzekerd?

Wij krijgen veel vragen over de Corona crisis en de vraag of hier op de verzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking voor is. Op deze pagina een aantal antwoorden.

De indirecte covid schade is wellicht vele malen groter dan de directe schade van de pandemie. Een werknemer met 40.000 euro inkomen die tijdens zijn werk met corona wordt besmet en ziek blijft lijdt makkelijk 150.000 euro schade.

Veel bedrijven zijn zwaar geraakt door de overheidsmaatregelen rondom COVID-19. Inventief als ondernemers zijn zoeken zij na de verplichte sluiting van hun bedrijven naar alternatieven om de onderneming toch op een lager pitje te kunnen voortzetten.

Een nieuwe naam op een vertrouwd adres

Bij het gebouw van de Westeinder Adviesgroep aan de Zwarteweg in Aalsmeer wapperen sinds kort vlaggen met een nieuwe naam. Westeinder Adviesgroep is sinds begin 2021 onderdeel van Quintes Verzekeren en Risicobeheer

Iedere dag vinden er gemiddeld 70 inbraken plaats uit bijgebouwen zoals schuren en garages. Wordt jouw elektrische fiets of dure gereedschap gestolen, dan kunnen de kosten flink oplopen. Wie betaalt de geleden schade na diefstal uit een bijgebouw?

In de strijd tegen criminele activiteiten in huurpanden hebben verschillende overheidsinstanties de brochure 'veilig uw pand verhuren' ontwikkeld.

Pensioen, veel mensen vinden dit maar een ingewikkeld onderwerp. De financiële raadgevers van de Westeinder Adviesgroep beantwoorden dagelijks veel vragen. De meestgestelde vragen over pensioen op een rijtje.

Als mijn partner overlijdt, dan ontvang ik een levenslang nabestaandenpensioen. Toch? Werkt je partner in loondienst, dan is dat waarschijnlijk het geval. Maar ken je ook de hoogte van het bedrag?

Sinds 1 januari van dit jaar kun je als ondernemer de MKB verzuim-ontzorgverzekering afsluiten. Deze verzekering ondersteunt werkgevers wanneer een werknemer langdurig uitvalt.