De premie gaat in 2019 voor iedereen omhoog. Maar de vraag is nu nog met hoeveel? Uiterlijk 12 november moeten alle zorgverzekeraars hun premies bekend hebben gemaakt. Wat verandert er in het basispakket van de zorgverzekering in 2019?

Op de website van RTL Nieuws is te lezen dat brand- en elektrotechniekexperts zich grote zorgen makent over de sterke toename van het aantal branden met zonnepanelen. Ze slaan alarm over de slechte kwaliteit van de installatie van de panelen.

Onlangs is er een hoop sneeuw gevallen in diverse skigebieden: het wintersportseizoen is geopend! Men kan weer volop skiën, snowboarden en langlaufen. Maar wat komt er allemaal kijken bij wintersport en hoe ga je goed voorbereid op reis? Klik hier voor een aantal tips om optimaal te genieten van de wintersportvakantie.

Prinsjesdag is een dag van tradities. De rijtoer door Den Haag, de Troonrede in een mooi versierde Ridderzaal, het aanbieden van de Miljoenennota en niet te vergeten de hoedjes op het Binnenhof. Een andere traditie is onze Westeinder Prinsjesdag Special.

Ruim een derde van de huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek denkt de lening na 30 jaar niet te kunnen terugbetalen, terwijl dat wel de bedoeling is.

Dit blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis onder bijna 1.200 leden met een aflossingsvrije hypotheek. Ook is opvallend dat 85% het niet op prijs stelt als de bank hierover contact opneemt.

Tijdens de feestweek van Aalsmeer is op donderdag 6 september het jaarlijkse 'Dag van je Leven-feest' georganiseerd. Ruim vierhonderd bezoekers met een verstandelijke beperking en hun begeleiding genoten donderdag van het feest met vele optredens.

Menselijke fouten zijn de belangrijkste reden van bedrijfsbranden in het MKB. Volgens verzekeraar Reaal gaat ongeveer 50 procent van de bedrijven die te maken krijgen met brand uiteindelijk failliet. 

Vijf sportieve medewerkers van de Westeinder Adviesgroep hebben meegedaan aan de Ride for te Roses die verreden werd op zondag 9 september. Het evenement is een begrip in Nederland.

Huizenkopers die een nieuwe hypotheek afsluiten, betalen bij een bank 0,67% meer hypotheekrente ten opzichte van de scherpste aanbieding in de markt. Via een onafhankelijk adviseur is dat verschil kleiner: 0,3%. Bij een looptijd van 10 jaar scheelt dat gemiddeld circa € 8.000. Dat blijkt uit onderzoek van Hypotheekonderzoek.nl in opdracht van Van Bruggen Adviesgroep.

De stichting Bureau Kredietregistratie bestaat al meer dan vijftig jaar. Doel van de stichting is een bijdrage te leveren om te voorkomen dat mensen meer krediet afsluiten dan ze financieel kunnen dragen.