Iedereen heeft ermee te maken.

Als werknemer heb je te maken met een sociaal verzekeringsstelsel dat de laatste jaren sterk is veranderd. Daarnaast heeft je werkgever hopelijk voldoende geregeld voor de situatie dat je arbeidsongeschikt raakt, voor je nabestaanden of voor je eigen oude dag. De vraag of het belangrijk is om inzicht te hebben in je financiële situatie bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioneren zal bijna iedereen bevestigend beantwoorden. Tegelijk is het een bekend gegeven dat veel mensen geen idee hebben op welke voorzieningen zij aanspraak kunnen maken of hoe hoog hun pensioen zal zijn.
Wij zetten de zaken voor jou op een rij.

Heb je een eenmanszaak, ben je zzp’er of directeur grootaandeelhouder (DGA) dan heb je veel vrijheid om zaken te regelen zoals jij het wilt. Je moet de voorzieningen op gebied van arbeidsongeschiktheid, nabestaanden- en oudedagspensioen zelf regelen. Dat geeft een gevoel van vrijheid dat past bij het zelfstandig ondernemerschap. Wij brengen je financiële risico’s in beeld en helpen je vervolgens bij het maken van keuzes die volledig zijn afgestemd op je persoonlijke situatie.
Wij zetten de zaken voor je op een rij.

Ben je werkgever dan ben je verantwoordelijk voor de voorzieningen van je personeel. Daarbij moet je de belangen van je bedrijf afwegen tegen de belangen van je werknemers. Naast de belangen van je werknemer en bedrijf zijn er ook een groot aantal regels op het gebied van ziekte, arbeidsongeschikt en pensioen. Niet alleen over de wijze waarop je dit moet organiseren maar bijvoorbeeld ook op het gebied van communicatie aan je werknemers.
Excellent Support, Dé oplossing van de Westeinder Adviesgroep