Hoeveel kan ik lenen?

  • Hoe weet ik dat ik de juiste hypotheekvorm krijg geadviseerd?
  • Mijn rentevaste periode loopt af, wat moet ik doen?
  • Ik ga verbouwen, kan ik extra geld lenen?
  • Bestaande- of nieuwbouwwoning?

Omdat het kopen van een huis geen dagelijkse bezigheid is, krijg je niet vaak te maken met het afsluiten van een hypotheek. Het is dan ook logisch dat je te weinig kennis en ervaring hebt om dit allemaal zelf te regelen en de bovenstaande vragen zullen ongetwijfeld bekend voorkomen.

Er wordt veel geschreven over hypotheken in de media. Dus is het wel verstandig om een hypotheekadviseur in de hand te nemen? En waarom moet ik dan juist bij de Westeinder Adviesgroep zijn?

Eerlijk en helder

Wij begrijpen je twijfel en vinden dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven als je weet wie er tegenover je zit. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek waarvan wij de kosten voor onze rekening nemen. In dit gesprek kun je vertellen wat je wensen en toekomstplannen zijn en wat je belangrijk vindt. Tijdens het gesprek laten we je ook precies zien wat wij voor jou kunnen doen en wat de kosten zullen bedragen.

Waarom niet rechtstreeks naar de bank

Dat zal je ons niet horen zeggen, sterker nog, wij adviseren om juist wel een offerte op te vragen bij de bank. Als je die offerte dan door ons laat vergelijken, wordt vanzelf duidelijk waarom je beter voor Westeinder Adviesgroep kunt kiezen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze kwaliteit beter is.

Maak een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je zien hoe de Westeinder Adviesgroep beoordeeld wordt door haar klanten,

Independer award


Klik hier voor onze vestiging in Aalsmeer

Klik hier voor onze vestiging in Zoetermeer